Stanovanje trisobno Savinjska, Celje, Cena: 120.000,00 €

stanovanje trisobno

Ste naveličani velikih blokovskih naselij in si želite bivanja v hiši z lastnim vrtom oz. zelenico na mirnejši lokaciji, od koder se lahko po vseh opravkih odpravite tudi brez avtomobila? Potem je to stanovanje ravno pravšnje za vas.

Na mirni in zeleni lokaciji v Celju vam v naselju stanovanjskih hiš v Jenkovi ulici ponujamo nakup »polovice hiše« oz. 3-sobnega stanovanja v visokem pritličju dvostanovanjske hiše (celotna prva etaža hiše). Etažna lastnina je urejena. Stanovanje obsega hodnik, jedilni kot, kuhinjo z izhodom na odprt balkon, dnevni prostor, spalnico, otroško sobo, kopalnico in ločen WC, v skupni površini 104,2 m². K stanovanju spadajo še garaža v pritličju hiše velikosti 16,10 m², dve shrambi v skupni velikosti 19,70 m², podstrešje velikosti 36,20 m² in sorazmeren delež na skupnih prostorih. Predmet prodaje je tudi čudovita zelenica oz. vrt, skupne površine 258 m², orientirana na južno stran in slepo ulico. Ogrevanje je lastno etažno na plin, stroški po porabi. Števci za plin in elektriko so ločeni, hladna voda je skupna. Nepremičnina je lepo vzdrževana in ohranjena, bremen prosta in vseljiva takoj. KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE! Ekskluziva.

Še niste prepričani? Pokličite nas in nepremičnino vam bomo z veseljem razkazali. V kolikor bi pred nakupom morali prodati svojo nepremičnino vam bomo pri tem tudi pomagali.

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PS00244AP
vrsta objekta:
stanovanje
tip:
trisobno
država:
Slovenija
lokacija:
Savinjska, Celje
področje podrobno:
Center, Jenkova
leto izgradnje:
1958
nadstropje:
visoko pritličje
velikost:
140,00 m²
parcela:
258,00 m²
oprema:
radiatorsko ogrevanje, zemeljski plin, telefon, kabelska televizija, kabelski internet, ograjeni vrt
ostalo:
atrij, balkon, terasa, shramba v kleti, garaža, parkirno mesto, zemljiška knjiga