Dvosobno stanovanje, Celje

opis

STANOVANJE JE PRODANO!

Pozdravljeni,

tokrat vam lahko ponudimo nekaj posebnega - naprodaj 2-sobno stanovanje z balkonom in čudovitim razgledom, ki se nahaja v 2.nadstropju večstanovanjskega objekta na Ostrožnem.

Vila Ostrožno - večstanovanjska hiša za vse, ki ljubite mestno življenje, potrebujete bližino avtoceste, obenem pa cenite naravo in njena bogastva.

Arhitekturno klasična gradnja, ograjenost in varovanje objekta, parkirna mesta, vstop z različnih smeri in skupni servisni prostori so le nekaj dodanih vrednosti objekta.

Razkošje prostora zagotavlja premišljen tloris stanovanja, ki obsega hodnik, odprt dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, čudovit balkon, spalnico, utility in prostorno kopalnico s tuš kabino in bidejem. 

Vašo pozornost bo zagotovo pritegnil razgled iz balkona daleč naokrog, kateremu bi lahko podarili ure in ure prostega časa. 

Prava posebnost je tudi kuhinja z vgrajenim sistemom "sola tube", kjer boste lahko pripravljali vaše najljubše jedi ob dnevni svetlobi, kljub temu da ni oken.

Stanovanju pripada shramba v pritličju objekta in 1 pokrito lastniško parkirno mesto na dvorišču objekta, varovanem z električno ograjo.

Ogrevanje stanovanja etažno centralno na plin, vgrajena je tudi klimatska naprava.

Vseljivo v roku 2 mesecev.

Zemljiškoknjižno urejeno in bremen prosto.

V kolikor morate pred nakupom prodati nepremičnino bomo poskrbeli za prodajo po najvišji možni ceni in v najkrajšem možnem času. Keller Williams nepremičninska družba z več kot 20 agenti pokriva območje celotne Slovenije, po vsem svetu pa ima več kot 188.000 partnerjev.

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami.

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: PS00546AP
vrsta objekta: stanovanje
tip: dvosobno
regija: Savinjska
lokacija: Celje
področje podrobno: Ostrožno
leto izgradnje: 2007
velikost: 70,30 m²
nadstropje: 2.
oprema: klima, radiatorsko ogrevanje, zemeljski plin, domofon, etažno gretje, , telefon, kabelska televizija, pralni stroj
ostalo: balkon, shramba v kleti, pokrit parkirni prostor, parkirno mesto, zemljiška knjiga
energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)

Cena: 128.000,00 €

Kontaktni podatki

KAPITOL NEPREMIČNINE
Prešernova ul.16
3000 Celje
tel.:
+386 3 42 55 880
gsm:
031641040
faks:
+386 3 42 55 885
Amadej Parfant
tel:
034255880
Številka licence:

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine