Dvosobno stanovanje, Celje

opis

PRILOŽNOST!

Si želite bivanja na mirni in zeleni lokaciji, v neposredni bližini mestnega parka in sprehajalnih poti ob reki Savinji, centra mesta in vseh potrebnih institucij, obenem pa biti ravno dovolj oddaljeni od mestnega vrveža? 

Na otoku prodamo v celoti adaptirano dvosobno stanovanje. Nahaja se v 2. nadstropju bloka brez dvigala. Stanovanje obsega hodnik, kopalnico, odprt dnevni prostor z jedilnim kotom, kuhinjsko nišo, spalnico in zastekljeno ložo, pripadata mu tudi manjša drvarnica in večja klet.

Kvadratura stanovanja in pomožnih prostorov (skupno 55,60m²):

 • Kuhinja 5,39m²
 • Dnevna soba 16,28m²
 • Spalnica 12,40 m²
 • Predsoba/hodnik 3,28 m²
 • Kopalnica 3,90 m²
 • Zastekljena Loža 4,47 m²
 • Klet in drvarnica 9,88 m²

Stanovanje je bilo med leti 2013-2016 v celoti obnovljeno (okna, vrata, tlaki, inštalacije, kopalnica, itd.). V celoti opremljena spalnica, dnevna soba, kuhinja in kopalnica ostanejo v stanovanju in so že vštete v ceno. Vzhodna lega stanovanja vam zagotavlja dopoldansko sonce.

Blok ima obnovljeno fasado, katere strošek je že v celoti odplačan. Parkirnega prostora okrog bloka je dovolj.

Ogrevanje je trenutno na klimatsko napravo, stroški so zelo nizki. Možnost izvedbe centralnega ogrevanja (plin do vrat).

Odlična lokacija v neposredni bližini zelenih površin mestnega parka in centra mesta vam omogoča vsakodnevne sprehode v naravo ali po opravkih brez avtomobila. V bližini se nahajajo srednje šole, osnovna šola, vrtec, trgovina, bolnišnica in zdravstveni dom, lekarna, pošta, banka, kavarne, itd. Hiter dostop tudi do AC priključka Celje-Lopata (10min).

Zemljiškoknjižno urejeno in bremen prosto.

Priložnost tudi za investicijo z možnostjo oddajanja!

Z več kot 20-letnimi izkušnjami Vam v družbi Kapitol nepremičnine zagotavljamo VARNO, KAKOVOSTNO IN CELOVITO STORITEV v prometu z nepremičninami na enem mestu!

Poskrbimo predvsem za varnost vseh udeležencev v poslu in za celovito izvedbo nepremičninskega posla od začetka do konca.

Ponujamo tudi možnost takojšnjega gotovinskega odkupa, pomagamo pri izvedbi postopkov financiranja in prodaji oz. nakupu nepremičnine, nepremičinsko in investicijsko svetovanje, itd.

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: PS00444AP
vrsta objekta: stanovanje
tip: dvosobno
regija: Savinjska
lokacija: Celje
področje podrobno: Na otoku
leto izgradnje: 1958
leto prenove: 2016
velikost: 49,50 m²
nadstropje: 2.
oprema: klima, domofon, , telefon, kabelska televizija, kabelski internet
ostalo: balkon, shramba v kleti, več parkirnih mest, zemljiška knjiga
energetski razred: Energetska izkaznica v pridobivanju

Cena: 79.500,00 €

Kontaktni podatki

KAPITOL NEPREMIČNINE
Prešernova ul.16
3000 Celje
tel.:
+386 3 42 55 880
gsm:
031641040
faks:
+386 3 42 55 885
Amadej Parfant
tel:
034255880
Številka licence:

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine

 • Prodaja - štirisobno stanovanje

  Savinjska, Šoštanj

  76.469,40 € Stanovanje se nahaja v popolnoma prenovljeni večstanovanjski stavbi v naselju Ravne pri Šoštanju, v mirnem, zelenem ...
 • Prodaja - trisobno stanovanje

  Savinjska, Velenje

  90.000,00 € V Velenju je naprodaj 3-sobno stanovanje v visokem pritličju (8 stopnic) večstanovanjske stavbe v centru Velenja. Nahaja ...
 • Prodaja - dvosobno stanovanje

  Savinjska, Šoštanj

  49.000,00 € V Topolšici je naprodaj 2-sobno prostorno mansardno stanovanje v prvem nadstropju dvostanovanjske stavbe. Nahaja ...