Dvosobno stanovanje, Celje

opis

STANOVANJE JE PRODANO!

Stanovanje tisočerih možnosti na prvovrstni lokaciji ob Savinji s čudovitim razgledom in izredno toplino!

Mansardno stanovanje obsega osnovnih 50 m2, poleg tega pa še 10 m2 galerije (to je moč po potrebi čisto enostavno in poceni povečati za še 3 do 12 m2) ter pokrit balkon. Pripada mu 6 m2 suhe visoke kleti z oknom.  Izgrajeno je bilo leta 1977 v sicer pet nadstropni stanovanjski stavbi iz leta 1964 in je bilo stalno sproti obnavljano.

Notranja razporeditev prostorov in njihove namembnosti je izredno fleksibilna – trenutno sta z vrati ločeni spalnica in kopalnica. Obstaja tudi veliko možnosti prilagoditve stanovanja številu stanovalcev (z zanemarljivimi stroški) – idealno za od 1 do 4 oseb. Stanovanje je v celoti delo znamenitega dolgoletnega celjskega mestnega arhitekta, ki je desetletja tudi sam bival v njem.

Na balkonu je možnost sončenja, uživanja obrokov itd., razgled je na Stari grad, Savinjo in Mestni park. Na severni strani je okenski pogled na dvoriščni park.

Stanovanje je opremljeno s priključkom za telefon in kabelsko televizijo, domofonom ter toplovodnim daljinskim ogrevanjem. Ima kolesarnico s prilagojenim posebnim vhodom ter zunanje stojalo za kolesa, parkiranje avtomobila pa je praktično vedno mogoče na sicer javnem dvorišču. Dvigala ni (obstaja pa možnost enostavne dograditve).

Lokacija stanovanja je pet minut hoje od strogega mestnega središča oziroma železniške postaje, v zelenju Savinjskega nabrežja in dvoriščnega parka, lučaj od Mestnega parka.

Pripadajoče pohištvo in druga oprema je razvidna s slik.

Parkiranje je mogoče na javnih površinah v neposredni bližini stavbe.

Lastništvo je zemljiško-knjižno urejeno, stanovanje je bremen prosto in vseljivo takoj.

Želite pred nakupom prodati svojo nepremičnino? Pokličite za informacije! CELJE - LJUBLJANA - OBALA.

Z več kot 20-letnimi izkušnjami Vam v družbi KAPITOLnepremičnine® ponujamo vse kar potrebujete: VARNO, KAKOVOSTNO IN CELOVITO STORITEV v prometu z nepremičninami na enem mestu!

Poskrbimo predvsem za varnost vseh udeležencev v poslu in za celovito izvedbo nepremičninskega posla od začetka do konca.

Ponujamo tudi možnost takojšnjega gotovinskega odkupa, pomagamo pri izvedbi postopkov financiranja in prodaji oz. nakupu nepremičnine, nepremičninsko in investicijsko svetovanje in zastopanje, itd.

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: PS00424AP
vrsta objekta: stanovanje
tip: dvosobno
regija: Savinjska
lokacija: Celje
področje podrobno: Savinjsko nabrežje 3
leto izgradnje: 1977
velikost: 50,40 m²
nadstropje: 5.

Cena: 74.000,00 €

Kontaktni podatki

KAPITOL NEPREMIČNINE
Prešernova ul.16
3000 Celje
tel.:
+386 3 42 55 880
gsm:
031641040
faks:
+386 3 42 55 885
Amadej Parfant
tel:
034255880
Številka licence:

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine

 • Prodaja - štirisobno stanovanje

  Savinjska, Šoštanj

  76.469,40 € Stanovanje se nahaja v popolnoma prenovljeni večstanovanjski stavbi v naselju Ravne pri Šoštanju, v mirnem, zelenem ...
 • Prodaja - trisobno stanovanje

  Savinjska, Velenje

  90.000,00 € V Velenju je naprodaj 3-sobno stanovanje v visokem pritličju (8 stopnic) večstanovanjske stavbe v centru Velenja. Nahaja ...
 • Prodaja - dvosobno stanovanje

  Savinjska, Šoštanj

  49.000,00 € V Topolšici je naprodaj 2-sobno prostorno mansardno stanovanje v prvem nadstropju dvostanovanjske stavbe. Nahaja ...