Trisobno stanovanje, Celje

opis

STANOVANJE JE PRODANO!

Prodamo svetlo stanovanje v 3. nadstropju večstanovanjske stavbe brez dvigala, v neposredni bližni mestne tržnice. Stanovanje obsega predprostor/hodnik, dnevni prostor, kuhinjo, spalnico, otroško sobo, kopalnico in ločen WC, pripada mu tudi manjša klet. Orientirano je na Severno in Vzhodno stran. Ogrevanje je urejeno na toplovod, za lažjo kontrolo porabe pa so na radiatorjih nameščeni novi termostatski ventili. Stanovanje je delno opremljeno, oprema lahko ostane. Vseljivo takoj.

Lokacija v strogem centru mesta vam omogoča, da lahko vse svoje obveznosti opravite brez avtomobila in ste vedno "v središču dogajanja".

Želite pred nakupom prodati svojo nepremičnino? Pokličite za ogled! CELJE - LJUBLJANA - OBALA

Z več kot 20-letnimi izkušnjami Vam v družbi Kapitol nepremičnine ponujamo vse kar potrebujete: VARNO, KAKOVOSTNO IN CELOVITO STORITEV v prometu z nepremičninami na enem mestu!

Poskrbimo predvsem za varnost vseh udeležencev v poslu in za celovito izvedbo nepremičninskega posla od začetka do konca.

Ponujamo tudi možnost takojšnjega gotovinskega odkupa, pomagamo pri izvedbi postopkov financiranja in prodaji oz. nakupu nepremičnine, nepremičinsko in investicijsko svetovanje in zastopanje, itd.

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: PS00395AP
vrsta objekta: stanovanje
tip: trisobno
regija: Savinjska
lokacija: Celje
področje podrobno: Center, Savinova ulica
leto izgradnje: 1986
velikost: 58,50 m²
nadstropje: 3.
oprema: radiatorsko ogrevanje, toplovod, domofon, , telefon, kabelska televizija, kabelski internet, pralni stroj
ostalo: shramba v kleti, zemljiška knjiga
energetski razred: D (60-105 kWh/m²a)

Cena: 78.500,00 €

Kontaktni podatki

KAPITOL NEPREMIČNINE
Prešernova ul.16
3000 Celje
tel.:
+386 3 42 55 880
gsm:
031641040
faks:
+386 3 42 55 885
Amadej Parfant
tel:
034255880
Številka licence:

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine

 • Prodaja - garsonjera stanovanje

  Savinjska, Zreče

  49.000,00 € Zreče so predvsem zaradi term in odlične wellness ponudbe priljubljena destinacija. V okolici  je veliko možnosti za ...
 • Prodaja - dvosobno stanovanje

  Savinjska, Celje

  115.000,00 € Ste si vedno želeli stanovanje, ki bo usklajeno z vašimi potrebami, željami in življenjskim slogom? Na odlični lokaciji ...
 • Prodaja - dvosobno stanovanje

  Savinjska, Celje

  74.000,00 € STANOVANJE JE PRODANO! Stanovanje tisočerih možnosti na prvovrstni lokaciji ob Savinji s čudovitim razgledom in izredno ...