Trisobno stanovanje, Celje

opis

Priložnost! Želite bivati v središču dogajanja?

V nakup vam lahko ponudimo trisobno stanovanje v mansardi staromeščanske stavbe v starem mestnem jedru Celja. Stanovanje z uporabno površino 80,90m² obsega predprostor in hodnik, garderobno sobo, dve spalnici, prostorno kopalnico in odprt dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter izhodom na zastekljen balkon. Pripada mu še klet velikosti dodatnih 8,6m². Stanovanje je obnovljeno in lepo vzdrževano. Med leti 2007 in 2014 so bila zamenjana okna, notranja vrata, zastekljen balkon, nova plinska etažna peč za centralno kurjavo, kopalnica v celoti, itd. V letu 2015 je bil položen nov, kvaliteten laminat. Lega stanovanja z južno, vzhodno in zahodno orientacijo prostorov zagotavlja obilico dnevne svetlobe in mir pred hrupom z ulice. Pohištvo in oprema v večini ostane in je všteto v ceno. V stanovanju sta vgrajena tudi kamin in klimatska naprava.

Stavba iz leta 1576 je zgodovinski spomenik in je bila v letu 1988 v celoti prenovljena. Streha na objektu je bila adaptirana leta 2014. Na dvorišču je za stanovanje zagotovljeno eno parkirno mesto. Stavba je vpisana v kataster stavb.

Lokacija v centru umetniške četrti starega mestnega jedra vam omogoča, da vse svoje obveznosti opravite tudi brez avtomobila, saj je vsa potrebna infrastruktura praktično na dosegu roke.

Vseljivo po nakupu drugega stanovanja. Možnost menjave za obnovljeno ali novejše stanovanje v nižjem nadstropju ali stavbi z dvigalom na bližnjih lokacijah.

Na nepremičnini je trenutno še v teku postopek za vpis etažne lastnine v zemljiško knjigo. Nepremičnina je sicer bremen prosta.

Priložnost tudi kot investicija za oddajo!

Želite pred nakupom prodati svojo nepremičnino? Pokličite za ogled! CELJE - LJUBLJANA - OBALA

Z več kot 20-letnimi izkušnjami Vam v družbi Kapitol nepremičnine ponujamo vse kar potrebujete: VARNO, KAKOVOSTNO IN CELOVITO STORITEV v prometu z nepremičninami na enem mestu!

Poskrbimo predvsem za varnost vseh udeležencev v poslu in za celovito izvedbo nepremičninskega posla od začetka do konca.

Ponujamo tudi možnost takojšnjega gotovinskega odkupa, pomagamo pri izvedbi postopkov financiranja in prodaji oz. nakupu nepremičnine, nepremičinsko in investicijsko svetovanje in zastopanje.

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: PS00386AP
vrsta objekta: stanovanje
tip: trisobno
regija: Savinjska
lokacija: Celje
področje podrobno: Staro mestno jedro, Gosposka ulica
leto izgradnje: 1988
leto prenove: 2007
velikost: 83,80 m²
nadstropje: mansarda
oprema: klima, radiatorsko ogrevanje, zemeljski plin, domofon, etažno gretje, , telefon, kabelska televizija, kabelski internet, pralni stroj, pomivalni stroj
ostalo: balkon, shramba v kleti, parkirno mesto, zemljiška knjiga
energetski razred: EI ni potrebna (334.člen EI-1)

Cena: 128.000,00 €

Kontaktni podatki

KAPITOL NEPREMIČNINE
Prešernova ul.16
3000 Celje
tel.:
+386 3 42 55 880
gsm:
031641040
faks:
+386 3 42 55 885
Amadej Parfant
GSM:
031641040
Številka licence:

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine

 • Prodaja - enoinpolsobno stanovanje

  Savinjska, Celje

  79.000,00 € Priložnost za ljubitelje meščanskega življenja! Naprodaj podstrešno meščansko stanovanje, ki se nahaja v petnadstropni ...
 • Prodaja - trisobno stanovanje

  Savinjska, Celje

  118.500,00 € ODLIČNO PRENOVLJENO STANOVANJE, MODERNA ODPRTA RAZPOREDITEV, ČUDOVIT BALKON, ODLIČNA LEGA, ZELENICA ZA IGRO OTROK-ODLIČNA ...
 • Prodaja - trisobno stanovanje

  Savinjska, Celje

  78.500,00 € KUPEC NE PLAČA STROŠKOV POSREDOVANJA! Prodamo svetlo stanovanje v 3. nadstropju večstanovanjske stavbe brez dvigala, ...