O nas

KAPITOL Nepremičnine® je prepoznavna blagovna znamka na področju Savinjske regije že dobrih 22 let. Z izkušnjami, znanjem in poznavanjem nepremičninskega trga smo tukaj za Vas in zaradi Vas.

Vsi naši nepremičninski posredniki so specialisti na nepremičninskem področju z opravljeno LICENCO pridobljeno od Ministrstva za okolje in prostor  ( vpis v  imeniku nepremičnskih posrednikov), ki s tekočim izobraževanjem  redno dopolnjujeo svoje znanje.

Skozi dvajsetletno poslovanje so naši SPECIALISTI sodelovali pri mnogih PRENOVAH STAVB, GRADNJI in PRODAJI NOVOGRADENJ, pripravili 1.NEPREMIČNINSKO KONFERENCO v Celju ( in nato še 2 ) ter sodelovali in obiskali že skoraj vsak dom v Celju. Postali so MENTORJI mlajšim nepremičninskim posrednikom, ki svoje delo kvalitetno nadaljujejo.

 Zadnjih nekaj let smo bili specializirani za mesto CELJE z bližnjo  okolico, ker pa ste VI tako želeli, smo se odločili za poslovanje še na področju LJUBLJANE in OBALE z namenom vsaki stranki ponuditi največ - upešno zaključen projekt prodaje ali nakupa novega doma.

 Odločitev, da postanemo BUTIČNA AGENCIJA je še vedno naše vodilo, saj si želimo, da naše stranke v nas prepoznajo prijatelja in specialista, ki jim ponudi najboljšo rešitev.

In da je slednjih vedno več je dokaz, da delamo dobro in smo vredni zaupanja. Bodite med njimi tudi ViNaj Vam prodaja oziroma nakup nepremičnine ostaneta v lepem spominu.